Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Нитрилни ракавици Фит

Нитрилни ракавици Фит

шифра: 012591(S), 012592 (M), 012593(L), 012594 (XL)

Не содржат пудра. Механички отпорни и издржливи. Идеални за професионална употреба во прехрамбена индустрија, медицина и други области во кои се бара висок степен на прецизност и хемиска заштита.

Боја: плава
Материјал: нитрил
Број на пакети: 10 x 100 ком.