Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Opybac

шифра: j 470 303

Teчен лосион за хигиенско миење на раце и нега на кожа кој ги редуцира бактериите

  • Истовремено ги чисти и деконтаминира рацете.
  • Дерматолошки тестиран.
  • Ефикасен против бактерии.
  • pH = 6
Литража: 1 литар