Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Opydes

шифра: j 470 404

Средство за дезинфекција на раце

  • Без бои и мириси.
  • Дерматолошки безбеден.
  • Ефикасен против бактерии (вкл. MRSA и EHEC), габи и вируси ( вкл. Norovirus).
  • 100g содржи 80g Ethanol
  • pH = 6
  • Поседува сертификат за квалитет

Литража: 500 ml