Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за освежувач

Диспензер за освежувач

шифра: ADMP270B

 • Целосна контрола на програмирање
 • Силна хемиски отпорна полипропиленска пластика
 • Лесна замена на рефил
 • Скриен прекинувач за вклучување / исклучување
 • Индикатор за празна батерија – црвена LED
 • Индикатор за празен патрон – зелена LED
 • Целосна флексибилност на времето на прскање помеѓу 7,5 , 15 или 30 минути
 • Вграден 24 часовен часовник
 • Способност за програмирање ,,Day off”
 • Работи на 2 алкални батерии
 • 5 години гаранција