Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Pacific fresh

шифра: j 450 541

Концентрат за освежување на санитарни простории

  • Високо ефикасно ароматично масло со долготрајно дејство.
  • Ги елиминира непријатните мириси и остава свеж и пријатен мирис.
  • pH=3

Литража: 500ml