Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Надворешна патосница

Надворешна патосница

Можност за брендирање со лого, слика, текст.

шифра: 16/1

Максимална заштита од надворешни нечистотии.

  • Дебелина 15 mm
  • Гумен оквир со ширина од 35mm
  • Винилна подлога
  • Перење со вода и детергент

Материјал: Ткаени винилни влакна
Димензии: По Ваш избор