Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Kоличка ЈYMPY 30 литри

Kоличка ЈYMPY 30 литри

шифра: 0000SL2700C

Италијански PSV сертифициран производ.

Наменета за професионално влажно чистење подови на мали површини.

  • Кофа 30 L
  • Преса за цедење моп
  • Тркала со дијаметар од 80 mm

Димензии: 47 x 40 x 93 cm
Тежина: 5.88 kg
Материјал: Полипропилен кополимер