Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Количка FRED 30 литри

Количка FRED 30 литри

Filmop

шифра: 7960A

Италијански PSV сертифициран производ.

Наменета за професионално чистење на големи површини.

  • Две кофи со вкупен волумен     30 литри ( 2 x 15 литри)
  • Преса за цедење моп
  • Тркала со дијаметар од 80 mm

Димензии: 62x41x88 cm
Тежина: 6 kg
Материјал: Полипропилен кополимер
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/plastic.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/green.png