Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Powerfix gel

шифра: j 400 601

Moќно средство за чистење тоалети

  • Содржи фосфорна киселина.
  • Отстранува тврдокорни наслаги од бигор и урина.
  • pH=0,5
Литража: 1 литар