Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Profless Concentrate

шифра: j 251 007

Универзално средство за чистење површини

  • Идеално за секојдневно чистење.
  • Не содржи агресивни состојки.
  • За сите водоотпорни површини и предмети.
  • pH=8,5
Литража: 1 литар