Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

RapiDes

шифра: j 250 447

Средство за брза дезинфекција

  • За сите површини отпорни на алкохол.
  • Не содржи  алдехиди, бои и мириси.
  • Ефикасно против бактерии (вкл. salmonella, listeria, EHEC, MRSA), вируси и габи.
  • 100g содржи 50g Еthanol
  • pH = 7

Литража: 750 ml