Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Sanikal eco

шифра: j 403 301

Хигиена во санитарни простории                                          

  • Еколошко средство без хлор и киселини.
  • За секојдневно чистење.
  • Има долготраен свеж мирис
  • Остава заштитен филм.
  • За употреба на сите водоотпорни површини и предмети во санитарни простории.
  • pH=9
Литража: 1 литар и 10 литри