Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Дезинфекциона патосница

Дезинфекциона патосница

Прв степен на хигиена

шифра: Des Mat

  • Инокс подлога
  • Ткаени винилни влакна
  • Дебелина 15 mm
  • Отпорна на хемикалии
  • Се полева со средство за дезинфекција
  • Перење: со чиста вода

Димензии: 60 x 90 cm ; 90 x 120 cm