Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Сет Kit BRILLIANT PLUS

Сет Kit BRILLIANT PLUS

шифра: 0000SM00621

1. Телескопска анодизирана алуминиумска рачка со подесување 56-63cm

2. Микрофибер моп 30cm x 1 ком.

3. Микрофибер крпи 30cm x 2 ком.

4. Држач

5. Држач за рачка со систем за заклучување

Идеален за чистење прозори, огледала, лакирани површини и обоени врати.