Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Spul-Blitz green

шифра: j 555 901

Сјај за рачно миење садови

  • На база на природни суровини без ABS тензиди.
  • Економичен за употреба.
  • pH = 7
Литража: 1 литар и 10 литри