Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Tablefit

шифра: j 500 147

Средство за отстранување на

тешко растворливи нечистотии

  • Има високо растворливи својства.

  • Отстранува траги од  молив, пенкало, мастило, фломастер, цврсто залепени остатоци од налепници од пластични површини и површини изработени од  не ‘рѓосувачки челик,алуминум, анодизиран алуминиум и сл.
  • pH=9,5
Литража: 750ml