Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Тоалетна хартија-KLEENEX® ULTRA

Тоалетна хартија-KLEENEX® ULTRA

шифра: 8408

Слоеви: 2
Боја: бела
Состав: 100% рециклажа
Број на хартии: 200
Димензии: 12,5 x 18,6 cm
Пакет: 36 ком
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/ecolabel.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/fsc.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/healthy.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/iso-140001.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/iso-9001.png