Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Torvan Concentrate FD

шифра: j 550 802

Aктивно средство за чистење под во

прехрамбена индустрија

  • Биоразградливи состојки
  • За сите водоотпорни подови и подни подлоги
  • pH = 9,5
Литража: 1 литар и 10 литри