Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Тorvan Concentrate

шифра: j 250 702

Активно средство за чистење

  • Идеален за секојдневно чистење
  • Пријатен мирис
  • За сите водоотпорни подови, површини и предмети
  • pH = 9,5
Литража: 1 литар и 10 литри