Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Veriprop

шифра:

Високо активно средство за секојдневно чистење со високи перформанси

  • Чисти без траги.
  • Ултра-влажно средство за чистење
  • Остава висок сјај.
  • За сите керамички и порцелански плочки и подни облоги (ПВЦ, линолеум и гума)
  • pH=9,5

Литража: 1 литар