Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Vinox-eco

шифра: j 551 401

Eколошко средство за отстранување бигор и маснотии

  • На база на еколошки софистицирани киселини
  • Без бои и мириси
  • За сите површини отпорни на киселини како што се sидни и подни плочки, работни површини, мијалници, резервоари изработени од не ‘рѓосувачки челик.
  • pH= 0,5
Литража: 1 литар и 10 литри