Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Wypall Микрофибер крпи

Wypall Микрофибер крпи

Kimberly-Clark Professional*

шифра:
8394
8395
8396
8397


WypAll® Микрофибер крпите ја отстрануваат нечистотијата без употреба на хемиски средства и ја апсорбираат и задржуваат течноста 8 пати повеќе во споредба со памучните крпи. Може да се перат до 300 пати.

Димензии: 40 x 40 cm
Материјал: микрофибер
Пакување: 6 крпи
Број на пакети: 24 крпи
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/iso-9001.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/speciality-wiper.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/safer-workplace.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/productive-workplace.png