Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Xon forte

шифра: j 551 047

Одмастувач за чистење со пена во

прехрамбена индустрија

  • Отстранува маснотии, масла, закоравени остатоци од печење и пржење.
  • Еколошки производ.
  • За сите алкално отпорни површини како конвектомати, скари, рерни, печки, плочи за готвење, фритези, аспиратори, sидни и подни плочки.
  • pH = 13,5
Литража: 750 ml и 5 литри