Please turn the phone to landscape position!
Останати – Сценарио 9
Мобилен диспензер за џамбо ролни Еднократни капи Нитрилни ракавици Sиден диспензер за џамбо ролни Индустриска четка Средство за брза дезинфекција

Мобилен диспензер за џамбо ролни

Еднократни капи

Нитрилни ракавици

Sиден диспензер за џамбо ролни

Индустриска четка

Средство за брза дезинфекција

Останати – Сценарио 10
Универзално средство за чистење површини Микрофибер моп ЈОBBY – пластично лoпатче со капак Колички за професионално чистење Специјално дизајнирани хартиени крпи за повеќекратна употреба

Универзално средство за чистење површини

Микрофибер моп

ЈОBBY – пластично лoпатче со капак

Колички за професионално чистење

Специјално дизајнирани хартиени крпи за повеќекратна употреба

Останати – Сценарио 11
Професионално средство за чистење на подови Eколошко средство за отстранување бигор и маснотии Teчен лосион за хигиенско миење на раце и нега на кожа кој ги редуцира бактериите

Професионално средство за чистење на подови

Eколошко средство за отстранување бигор и маснотии

Teчен лосион за хигиенско миење на раце и нега на кожа кој ги редуцира бактериите

Останати – Сценарио 12
Aлкално средство за отстранување маснотии Одмастувач за чистење со пена во прехрамбена индустрија Aктивно средство за чистење под во прехранбена индустрија Концентрирано алкално средство за чистење и дезинфекција во прехрамбенa област Сјај за рачно миење садови Teчно алкално средство за машинско миење садови со автоматско дозирање

Aлкално средство за отстранување маснотии

Одмастувач за чистење со пена во прехрамбена индустрија

Aктивно средство за чистење под во прехранбена индустрија

Концентрирано алкално средство за чистење и дезинфекција во прехрамбенa област

Сјај за рачно миење садови

Teчно алкално средство за машинско миење садови со автоматско дозирање

Еко – Останати

Имиџот на МИНАКО има силно влијание врз целиот процес на купување. Целта не е да се најдат купувачи за производите, туку да се најдат производи за купувачите.

Одговорноста не е кај децата, кај возрасните е!

Купувајте еколошки одговорни производи! Во МИНАКО производите и услугата делуваат заедно.

Еко порака Еко порака