Please turn the phone to landscape position!
Угостителски објекти – Сценарио 1
Елегантни и стилски пепелници кои се интегрираат во вашиот деловен ентериер Прв степен на хигиена Средство за секојдневно одржување на подови Колички за професионално чистење на големи површини Професионално средство за чистење на стаклени и акрилни површини Прв впечаток на хигиена

Елегантни и стилски пепелници кои се интегрираат во вашиот деловен ентериер

Прв степен на хигиена

Средство за секојдневно одржување на подови

Колички за професионално чистење на големи површини

Професионално средство за чистење на стаклени и акрилни површини

Прв впечаток на хигиена

Угостителски објекти – Сценарио 2
Инокс опрема Kimberly-Clark Professional за модерен и луксузен амбиент Инокс опрема Kimberly-Clark Professional за модерен и луксузен амбиент Инокс опрема Kimberly-Clark Professional за модерен и луксузен амбиент Инокс опрема Kimberly-Clark Professional за модерен и луксузен амбиент Инокс диспензер за освежување на простор Средство за одржување и нега на метал (инокс)

Инокс опрема Kimberly-Clark Professional за модерен и луксузен амбиент

Инокс опрема Kimberly-Clark Professional за модерен и луксузен амбиент

Инокс опрема Kimberly-Clark Professional за модерен и луксузен амбиент

Инокс опрема Kimberly-Clark Professional за модерен и луксузен амбиент

Инокс диспензер за освежување на простор

Средство за одржување и нега на метал (инокс)

Угостителски објекти – Сценарио 3
Марамици KLEENEX® ви помагаат да направите конкурентна разлика и да обезбедите постојани перформанси и вредност надвор од вашиот дом Средство за чистење и одржување на текстилни подлоги Универзално средство за чистење површини Хотелски сет Повеќе функционална хотелска количка Додадете допир на луксуз во вашиот тоалет

Марамици KLEENEX® ви помагаат да направите конкурентна разлика и да обезбедите постојани перформанси и вредност надвор од вашиот дом

Средство за чистење и одржување на текстилни подлоги

Универзално средство за чистење површини

Хотелски сет

Повеќе функционална хотелска количка

Додадете допир на луксуз во вашиот тоалет

Угостителски објекти – Сценарио 4
Прв степен на хигиена Средство за дезинфекција на површини Диспензер за течен сапун Kimberly-Clark Professional Шампон за коса и тело Хотелски папучи

Прв степен на хигиена

Средство за дезинфекција на површини

Секој ден се грижат за хигиената!
„Ги користат производите на МИНАКО за темелно чистење и дезинфекција кои го намалуваат ризикот од инфекции."
Ние знаеме дека задоволни клиенти се многу полојални и затоа правиме се за да се чувствуваат како дома!

Диспензер за течен сапун Kimberly-Clark Professional

Шампон за коса и тело

Хотелски папучи