Preloader
( 0 out of 5 )

Внатрешна патосница

Можност за брендирање со лого, слика, текст

Максимална заштита од прашина и нечистотии.

Дебелина 7 mm
Гумен оквир со ширина од 25mm
Гумирана нитрилна подлога
Собира до 5kg и до 5L влага на m2
Перење со чиста вода
 
Материјал: 100% влакна од полиамид
Димензии: По Ваш избор

Категорија:

Description