Preloader
( 0 out of 5 )

Дезинфекциона патосница

Гумирана нитрилна подлога
100% влакна од полиамид
Дебелина 7 mm
Отпорна на хемикалии
Се полева со средство за дезинфекција
Двокомпонентна
Прв степен дезинфекција, втор степен сушење
Перење со чиста вода
 
Димензии: 60 x 90cm ; 90 x 120cm

Категорија:

Description