Preloader
( 0 out of 5 )

Дезинфекциона патосница

Инокс подлога
Ткаени винилни влакна
Дебелина 15 mm
Отпорна на хемикалии
Се полева со средство за дезинфекција
Перење: со чиста вода
 
Димензии: 60 x 90 cm ; 90 x 120 cm

Категорија:

Description