Preloader
( 0 out of 5 )

Econa Concentrate

Универзално еколошко средство за подови

– Концентрат за чистење и нега на сите површини како плочки, паркет, ламинат, линолеум…
– Пријатен мирис
– Брзо се суши и не остава траги
– Сертифициран од Европска Унија за заштита на животната средина

Дозирање: 25ml / 8 – 10 L ладна вода

Шифра : econa-concentrate
Категорија:

Description