Preloader
( 0 out of 5 )

Знак за лизгав под

Еднојазичен пластичен безбедносен знак „CAUTION WET FLOOR“, 2 дела

Се користи за предупредување на луѓето за можни влажни или лизгави подови додека се врши чистење.

Шифра: 8614GB

Категорија: