Preloader
( 0 out of 5 )

Капи за еднократна употреба

Направени се од неткаен полипропилен со густина 16 g/m2.
Универзална големина.
Не содржи латекс.
Едно пакување содржи 100 ком.
Пакет: 20 ком.