Preloader
( 0 out of 5 )

ALPHA 0603019 Количка

Се препорачува за транспорт на производи и опрема за чистење
Вертикални рамки со слотови за странични корпи
Вратите се опремени со отстранлив клуч и рачка со преграда за клучеви
Производ без латекс

Материјал: полипропилен кополимер

Димензии: 146 x 58 x 101cm

Категорија:

Description