Preloader
( 0 out of 5 )

Количка FRED 30 литри

Италијански PSV сертифициран производ.
Наменета за професионално чистење на големи површини.
Две кофи со вкупен волумен  30 литри ( 2 x 15 литри)
Преса за цедење моп
Тркала со дијаметар од 80 mm
Димензија: 62x41x88 cm
Тежина: 6 kg
Материјал: Полипропилен кополимер

Шифра: 03007960A/P

Категорија:

Description