Preloader
( 0 out of 5 )

MORGAN 2010 Количка

Италијанска PSV сертифицирана количка наменета за комплетно чистење на просторот.
2 кофи по 15L 2 кофи по 12L
Преса за цедење мопови
Пластична полица
Држач за опрема за чистење
Држач за кеса за отпадок.
Држачот за кеси е достапен во неколку големини 120 L, 2 x 60 L и 80 L.
Има капак и ергономска рачка.
Димензии: 129 x 67x 113 cm
Тежина: 23 kg
Материјал: Полипропилен кополимер

Категорија:

Description