Preloader
( 0 out of 5 )

Количка MORGAN 3060

Италијанска PSV сертифицирана количка наменета за комплетно чистење на просторот.
Опремена со петто тркало со што се гарантира голема стабилност и отпорност.
1 кофа од 35L, 4 кофи од 6L
Преса за цедење мопови
Пластична полица во средина
Држач за опрема за чистење
Држач за кеса за отпадок / двоен
Држачот за кеси е достапен во неколку големини 120L, 2x60L и 40L + 80 L.
Има капак и ергономска рачка.
Димензии: 129 x 67x 113 cm
Тежина: 26 kg
Материјал: Полипропилен кополимер

Категорија:

Description