Preloader
( 0 out of 5 )

GEMINI Кофа

2 прегради
2 рачки
Додаток за цедење
Литража: 15 литри
Димензии: 42x28x33cm
Материјал: Полипропилен кополимер

Шифра: 2060A, 2060B

Категорија: