Preloader
( 0 out of 5 )

Надворешна патосница

Можност за брендирање со лого, слика, текст.

Максимална заштита од надворешни нечистотии.
Дебелина 15 mm
Гумен оквир со ширина од 35mm
Винилна подлога
Перење со вода и детергент
Материјал: Ткаени винилни влакна
Димензии: По Ваш избор

Категорија:

Description