Preloader
( 0 out of 5 )

Оpybac – AКЦИЈА

Антибактериски сапун
1 литар – 500 ден.
Ефикасен против бактерии
Обезбедува заштита на кожата
Без алкохол
Дерматолошки тестиран
Сертификат за употреба во прехрамбена индустрија

Категорија: