Preloader
( 0 out of 5 )

Папучи

Бели папучи со затворени прсти.
Удобни и лесни за носење.
Ѓонот е направен од гума, а горниот
дел е фротирски.
Големина околу 29х11см,
спакувани во пар.

Категорија: