Preloader
( 0 out of 5 )

Тоrvan FD – AКЦИЈА

Средство за чистење подови во прехрамбена индустрија
1 литар – 450 ден.
1л. концентрат 320 литри работен раствор
Висока моќ на впивање нечистотии
Отстранува маснотии, масла и тврдoкорни нечистотии
За сите водоотпорни подови, подни облоги и заштитени подови

Категорија: