Preloader
( 0 out of 5 )

Torvan Concentrate

Средство за чистење плочки

– Концентрат
– Идеален за секојдневна употреба
– Пријатен мирис
– Се применува на сите водоотпорни површини, предмети и подови, како и на подови со заштитен слој.

Дозирање: 25ml / 8 L ладна вода

Шифра : torvan-concentrate
Категорија:

Description