Preloader
( 0 out of 5 )

ЈОBBY Лoпатче со рачка

Идеално за секаков вид средини каде што е потребно бришење прашина и метење.
Благодарение на неговите димензии може да се складира на мали места.

Димензија (cm): 29 x 28 x 87,5
Шифра: 000010105B

Категорија:

Вие исто така би сакале…