Preloader
( 0 out of 5 )

Метла за JOBBY лопатче

Лесна и практична, благодарение на рачката од 80 cm што овозможува користење само со една рака.
Аголот на влакната на метлата овозможува да се допре и до најтешко достапните точки.
Може да се користи на внатрешни и надворешни подови.
Материјал: пластифицирано железо обложено со смола, рециклиран полипропилен, полиетилен
Димензија (cm): 25x5x100
Шифра: 0000SC01030

Категорија: