Preloader
( 0 out of 5 )

000111 Течен сапун секојдневен

Темелно ја чисти и негуваат кожата на рацете, оставајќи пријатно чувство на мекост.
Се користи за секојдневно миење на рацете.

Литража: 5000 ml

Вие исто така би сакале…