Preloader
( 0 out of 5 )

000769 Пена за миење раце

Ја чисти и негува кожата на рацете.
Нежната пена ги отстранува нечистотиите и ги прави рацете меки и нежни.

Литража: 5000ml

Категорија:

Вие исто така би сакале…