Preloader
( 0 out of 5 )

1000/1 Бришачи

100% целулоза, 2 слоја
Број на листови: 1000
Димензија на лист: 22 х 26 cm
Должина: 221 m
Пакет: 1 ролна
ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001

Категорија:

Вие исто така би сакале…