Preloader
( 0 out of 5 )

1020 Тоалетна хартија

Слоеви: 2
Боја: бела
Состав: 100% целулоза
Број на листови: 200
Димензии: 10 x 21 cm
Содржина на пакет: 40 ком.

Категорија: