Preloader
( 0 out of 5 )

104030 Brinox Диспензер за течен сапун во пена

Материјал: инокс

Димензии: 10 x 11 x 32 cm

Тежина: 0,9 kg

Сигурносен клуч
Категорија:

Вие исто така би сакале…