Preloader
( 0 out of 5 )

109-9000 Тоалетна хартија

Слоеви: 2
Боја: бела
Состав: 100% целулоза
Број на листови: 225
Димензии: 10 x 21 cm
Пакет: 40 ком

💧 Се раствара во вода

Категорија: