Preloader
( 0 out of 5 )

1200/6-М Бришачи

100% целулоза, 2 слоја
Број на листови: 524
Ширина на лист: 26 cm
Должина на лист: 22 cm
Должина: 115 m
Пакет: 6 ролни
ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001

Категорија:

Вие исто така би сакале…